FRI FRAKT VED KJØP OVER 1000 NOK !

Frakt & Retur

1. LEVERING
1.1 Fraktkostnader

Pumaskopanett.com leverer gratis til deg, og du kan få levert i hele Norge.

BRING Pakke Shop
Du får en SMS når du kan hente din pakke. Dette kan også gjøres utenfor normale arbeidstider.

Levering i Pumaskopanett-butikk
Pakken blir sendt fra vårt sentrallager til din lokale. Du henter din pakke i butikken og kan straks se om varene passer. Du har 8 dager til å hente pakken fra du mottar en SMS om at pakken er klar til henting. Husk å ta med ID samt ordrenummer eller fakturanummer som dokumentasjon til butikken.1.2 Leveringstid

Du vil motta varene dine 4-7 virkedager etter at du har bestilt dem.

Pumaskopanett hovedlager er i Danmark og alle bestillinger sendes derfra. Lageret holder stengt alle helligdager. Vær oppmerksom på at Danmark har to ekstra helligdager:

Store Bededag: 12. maj 2017
Grunnlovsdag: 5. juni 2017


1.3 Spor bestillingen din

Bring sin tjeneste, Track & Trace, lar deg spore pakken din ved hjelp av forsendelsesnummeret.
Forsendelsesnummeret finner du i din faktura.


1.4 Pakke ikke mottatt

Hvis du ikke har mottatt pakken i løpet av 7 virkedager etter at du har fått e-postbekreftelsen, bør du kontakte kundeservice. Kundeservice kan sjekke hvor pakken er og eventuelt etterlyse den. Send en e-post til oss.


1.5 Pakke ikke hentet


Hvis pakken ikke blir hentet på posthuset, i pakkeshoppen eller i butikk innenfor 8 dager, blir den automatisk returnert til Pumaskopanett lager. Vi tilbakefører din betaling til det betalingskortet du brukte ved kjøpet når vi har mottatt og undersøkt din returpakke, men vi trekker fra kr. 49 i returporto. Vi iverksetter din tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottat pakken i retur, og du får en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av ditt kort.


2. RETURSERVICE

2.1 Returfrist
Hvis du velger å returnere en vare til nettbutikken skal du innenfor 14 dager gi beskjed om at du angrer kjøpet. Vi forventer at du returnerer varene hurtigst mulig og senest 14 dager etter. Hvis du leverer varene dine i en av Pumaskopanett butikker, skal du ikke betale returfrakt. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, 24. desember eller 31. desember, kan du vente til neste hverdag.


Legg merke til at restsalgsvarer som er kjøpt i webshoppen med rabatt ikke kan byttes i butikk, og returnering av disse varer kan kun foregå til vårt sentrallager (porto kreves ved returnering).


2.2 Slik returnerer du

Du kan selv velge om du vil bytte varen/e i en av Pumaskopanett mange butikker, eller om du vil returnere varen/e til en butikk eller nettbutikkens lager.

Det kan imidlertid være en fordel å bytte i en Pumaskopanett-butikk. For det første fordi der kan personalet gi deg veiledning om riktig størrelse og passform. Og for det andre fordi du sparer returportoen. Husk å ta med fakturaen!

Hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse eller modell i nettbutikken, må du returnere den varen du ikke vil ha og legge inn en ny bestilling på ønsket størrelse eller modell.

Når du returnerer til lageret vårt skal du bruke returetiketten og returskjemaet som du mottok sammen med varen/e, så husk å ta vare på disse. Det er tilstrekkelig at du innen fristens utløp har levert returvarene til postvesenet eller annen transportør. Du betaler selv porto for returen - vi trekker fra kr. 19 i din tilbakebetaling.

Returvarene skal sendes forsvarlig tilbake i original emballasje. Vedlegg returskjemaet i utfylt stand, og sett returetiketten med forhåndsbetalt porto på pakken. Deretter skal du bare levere pakken på posthuset eller i pakkeshop.